Andrea Eickstedt

Hei! Jeg heter Andrea, er 29 år og utdannet dyrepleier. Til daglig jobber jeg ved en smådyrklinikk på Sotra, utenfor Bergen. Det vil si at jeg jobber som fotograf utenom ordinær arbeidstid. Dette har vist seg å være et gode fremfor et onde, fordi mine klienter som regel også er på jobb, skole og i barnehage på dagtid.

Jeg har alltid vært glad i både dyr og barn, og startet tidlig  som trillepike. Det gikk ikke lang tid før jeg fant ut at foreldrene satte veldig pris på å se bilder av hva ungene gjorde på tur med meg, og både egne og andres dyr ble foreviget på kamera så fort muligheten var der. Fortsatt i dag er det hovedsakelig barn som leker seg foran kameraet mitt. Det er noe med ærligheten som tiltrekker meg. Ingen tilgjorte poseringer eller falske smil. Bare ren glede. For meg er fotografering nesten litt magisk. Jeg er fascinert over hvordan man kan leke med lyset for å skape bilder som reflekterer stemningen i øyeblikket som fanges. For meg er det nettopp det fotografering handler om; å fange en stemning. Jeg vil at mine bilder skal kunne vekke følelsene knyttet til denne stemningen, igjen og igjen hver eneste gang de tas frem - kanskje i flere generasjoner.

Jeg har tilegnet meg mye kunnskap og erfaring siden jeg fikk mitt første speilreflekskamera som femtenåring. Fra 2009-2010 studerte jeg film og media ved Solborg fhs og det gav bare mersmak for de mulighetene kameraet innehar. Som all kunst og kreativt arbeid, ser jeg på fotografi som noe personlig som konstant er under utvikling. Jeg liker å si at jeg tar bilder først og fremst etter gehør og ikke etter noter. Mine bilder reflekterer ikke bare stemningen i et øyeblikk, men også meg selv, min kreativitet og mitt "øye".

Som kunde er det opp til deg å velge en fotograf som har det uttrykket i sine bilder som du ønsker. Kjenn på magefølelsen og følg hjertet. Hvis du liker det du ser, er det også det du får ved å velge meg som din fotograf. Jeg har ikke én måte å jobbe på. Alle fotooppdrag er forskjellige og jeg er opptatt av å jobbe tett med mine klienter slik at vi sammen får et sluttprodukt som du kan være stolt av og ha glede av i utallige år frem i tid.

Gleder meg til å høre fra deg!

Powered by SmugMug Owner Log In